Us

SVET IZ DOBA JURE – UNIŠTENO KRALJEVSTVO (JURASSIC WORLD – FALLEN KINGDOM) – U BIOSKOPIMA OD 7. JUNA

Epska avantura “SVET IZ DOBA JURE – UNIŠTENO KRALJEVSTVO” (JURASSIC WORLD – FALLEN KINGDOM) od 7. juna u bioskopima.

 

Režija: J.A. Bayona

Uloge: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong,

James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall, Isabella Sermon i Jeff Goldblum

Žanr: Epska akciona avantura

Studio: Universal Pictures

 

 

 

 

Prošlo je četiri godine od kako su dinosaurusi uništili luksuzni tematski park Svet iz doba jure. Ljudi su napustili Isla Nublar, dok se preživeli dinosaurusi bore za opstanak.

Kada uspavani vulkan na ostrvu počne da oživljava, Oven (Kris Prat) i Kler (Brajs Dalas Hauard) pokreću kampanju kako bi spasili od izumiranja preostale dinosauruse. Oven na sve načine pokušava da pronađe Plavu, njegovog reptora koji je izgubljen u divljini, dok je Kler stekla poštovanje prema ovim stvorenjima koja su postala njena misija. Oni stižu na ostrvo u trenutku kada lava počinje da ga uništava i njihova ekspedicija otkriva zaveru koja može da ugrozi celu planetu i dovede je u stanje kakvo nije viđeno od praistorije.

Uz nova uzbuđenja i avanture, jedan on najuspešnijih filmskih serijala ikada, predstavlja nam novi nastavak i podseća nas na dobro poznate omiljene likove i dinosauruse. A u ovom nastavku ćemo videti i neke potpuno nove vrste, strašnije nego što možemo da zamislimo. Dobrodošli u Svet iz doba jure – Uništeno kraljevstvo.Pratite nas i lajkujte:
error


Povratak na vrh ↑
  • NAPRED (ONWARD)

  • MULAN

  • CRNA UDOVICA (BLACK WIDOW)