Us

“RALF RASTURA INTERNET – RAZBIJAČ RALF 2” U BIOSKOPIMA OD 3. JANUARA

Animirana avantura “RALF RASTURA INTERNET – RAZBIJAČ RALF 2” (RALPH BREAKS THE INTERNET – WRECK IT RALPH 2), pretpremijerno u odabrane bioskope stiže 29. decembra 2018. Na redovnim repertoarima od 3. januara 2019. Sinhronizovano i titlovano, u 2D, 3D i 4D formatu.

Režija: Phil Johnston, Rich Moore / Reditelj sinhronizacije: Vladimir Petrović

Glasovi: Đorđe Marković, Maša Dakić, Mina Sovtić, Jelena Gavrilović, Stefan Buzurović, Srđan Čolič, Ana Štajdohar, Milan Inić Yasserstain…  

Scenario: Phil Johnston, Rich Moore

Žanr: Animirana avantura

Studio: Disney

Trajanje: 112 minuta

 

 

 

 

 

U filmu “Ralf rastura internet”, negativac iz video-igrice, Ralf i njegova najbolja drugarica, Venelopa fon Gric, napuštaju udobnost svog sveta, u pokušaju da spasu njenu igricu, Šećernu groznicu. Njihova potraga uvodi ih u nepregledan, očaravajući i uzbudljivi svet interneta, gde će, kako bi se lakše kretali kroz mrežu, morati da se oslone na njegove stanovnike. Junakinje virtuelnog sveta su Jes, glavni algoritam i srce i duša vodećeg sajta “BuzzzTube” i Šenk, žestoki vozač iz auto-igrice, mesta koje je Venelopa tako iskreno zavolela, pa se Ralf plaši da može izgubiti jedinog prijatelja koga je ikada imao.Pratite nas i lajkujte:
error

Tags: , , , , , , , , , , , ,


Povratak na vrh ↑
  • NAPRED (ONWARD)

  • MULAN

  • CRNA UDOVICA (BLACK WIDOW)