PREMIJERA FILMA “U POTRAZI ZA DORI” 15.06.2016! – Taramount Film

Us

PREMIJERA FILMA “U POTRAZI ZA DORI” 15.06.2016!

PicMonkey CollageVeliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da će se premijera najnovije Diznijeve 3D animirane porodične avanture “U POTRAZI ZA DORI” (FINDING DORY) održati u sredu, 15. juna u 18.30 časova u bioskopu Cineplexx Delta City.

Film je sinhronizovan na srpski jezik a glasove glavnim junacima pozajmili su naši glumci Anica Dobra, Predrag Ejdus, Branislav Platiša, Srđan Timarov, Bane Zeremski, Marko Perić, Jelena Trkulja, Nela Mihajlović, Mina Sovtić, Milan Antonić, Tinja Damnjanović ali i pevači Vlado Georgiev, Srđan Čolić i Igor Lazić Niggor.

Ova interesantna ekipa biće prisutna na premijeri, i zajedno sa publikom pogledati premijerno nove avanture voljenih morskih stanovnika.

Povodom početka prikazivanja ovog preslatkog animiranog ostvarenja u holu bioskopa Cinepplexx Delta City biće postavljen akvarijum Morskog Akvarijum Studija ReefrooM (http://www.reefroom.rs/) u kome se nalaze pravi stanovnici koralnog grebena i koji će posetioci moći da razgledaju sve do 26. juna.

Reefroom Akvarijum Studio jedini je na našim prostorima koji uređenjem enetrijera svim ljubiteljima morskih dubina omogućava da u svoj dom ili poslovni prostor unesu nešto novo i nesvakidašnje. Znanje i iskustvo stečeno tokom dugog niza godina koristi kako prilikom izrade tako i prilikom održavanja svih akvarijumskih sistema. Gradeći u prostoru kutak prirodne lepote, doprinosi da prostorom vlada harmonična i opuštajuća atmosfera. Kako Reefroom Akvarijum Studio vode istinski zaljubljenici u reef akvaristiku, biologiju mora i ekologiju, posebna pažnja poklanja se brizi i očuvanju svih bogatstava morskog sveta.

Od 16. juna “U POTRAZI ZA DORI” stiže i na redovne repertoare naših bioskopa!Pratite nas i lajkujte:
error


Povratak na vrh ↑
  • NAPRED (ONWARD)

  • MULAN

  • CRNA UDOVICA (BLACK WIDOW)