Us

POGLEDAJTE PRVI TREJLER FILMA “MARIJA STJUART KRALJICA ŠKOTSKE “

Pogledajte prvi trejler filma “MARIJA STJUART KRALJICA ŠKOTSKE” (MARY QUEEN OF SCOTS) koji u bioskope stiže 7. februara 2019.

 

Režija: Josie Rourke

Uloge: Saoirse Ronan, Margot Robbie, Jack Lowden, Joe Alwyn,   Gemma Chan, Martin Compston, Ismael Cordova, Brendan Coyle, Ian Hart, Adrian Lester, James McArdle, with David Tennant, Guy Pearce

Scenario:  Beau Willimon

Žanr: biografija, istorijska drama

 

 

 

 

 

Film “Marija Stjuart kraljica Škotske” istražuje turbulentan život harizmatične Marije Stjuart. Nakon što je sa 16 godina postala kraljica Francuske a sa 18 udovica, odbija pritisak da se ponovo uda. Umesto udaje, vraća se u svoju rodnu Škotsku da povrati tron koji joj pripada. Međutim Škotskom i Engleskom vlada neodoljiva Elizabeta I. Obe mlade kraljice vide jedna drugu u strahu i slabosti. Rivali u moći i ljubavi, ženski regenti u svetu u kom dominiraju muškarci, njih dve će morati da odluče kako da igraju igre oko braka i nezavisnosti. Odlučna da bude vladar a ne samo figura, Marija se poziva na pravo da zauzme engleski tron, preteći Elizabetinom suverenitetu. Izdaja, pobuna i zavera ugrožavaju oba prestola i menjaju tok istorije.Pratite nas i lajkujte:


Povratak na vrh ↑