POGLEDAJTE PRVI SINHRONIZOVANI TREJLER FILMA “ALADIN” (ALADDIN)

Pogledajte sinhronizovani tizer trejler filma “ALADIN” (ALADDIN) koji u bioskope stiže 23. maja 2019. godine.

 

 

Režija: Guy Ritchie
Uloge: Mena Massoud, Will Smith, Naomi Scott, Billy Magnessen
Žanr: Porodična avantura
Studio: Disney

 

 

 

 

 

 

 

“ALADIN” je uzbudljiva priča o šarmantnom mladiću koji većinu života provodi na ulici, Aladinu, hrabroj i odlučnoj princezi Jamin i Duhu iz lampe koji može da bude glavni u određivanju njihove sudbine. U režiji Gaja Ričija, koji kroz ovaj film unosi svoj prepoznatljivi stil, unutar zidina izmišljenog grada Agrabe uživaćemo u inspirativnoj priči na kojoj su odrasle generacije.

U filmu “ALADIN” igraju Vil Smit, koji tumači ulogu šarmantnog duha iz lampe, koji je veći i od samog života, Mena Masud, koji je šarmantna skitnica Aladin, Naomi Skot kao prelepa i odlučna princeza Jasmin, Marven Kenzari je moćni čarobnjak Džafar, Navid Negaban je u ulozi Sultana i mnogi drugi.

Producenti filma su Dan Li i Džonatan Ajrik, kao i Mark Plat i Kevin De La Noj kao izvršni producenti. Alen Manken napravio je muziku za film u kojoj se nalaze i nove numere inspirisane originalnim pesmama. Film je sniman u studijima u Londonu kao i u delovima prelepe jordanske pustinje, a talentovani i kreativni tim oživeo je grad Agrabu, među kojima su direktor fotografije Alen Stjuart, scenograf Džema Džekson i kostimograf Majkl Vilkinson.Pratite nas i lajkujte:


Povratak na vrh ↑
  • “DŽONI INGLIŠ – PONOVO U AKCIJI” – TREJLER A

  • “ZLOGONJE” – TREJLER

  • “BLACKKKLANSMAN” – TREJLER A