“PATULJCI SA NASLOVNIH STRANA” STIŽU U BIOSKOPE 18. 01. 2018. GODINE – Taramount Film

Us

“PATULJCI SA NASLOVNIH STRANA” STIŽU U BIOSKOPE 18. 01. 2018. GODINE

KOMEDIJA “PATULJCI SA NASLOVNIH STRANA” STIŽU U NAŠE BIOSKOPE 18. JANUARA 2018. GODINE!

Posle premijere koja će biti održana 17. januara, domaći film reditelja Milorada Milinkovića u naše bioskope stiže 18. januara 2018. godine!

Režija: Milorad Milinković

Uloge: Gordan Kičić, Olga Odanović, Milena Radulović, Jelena Đukić, Boris Milivojević, Tamara Krcunović, Novak Radulović, Marko Gvero, Aleksandar Radojičić, Rale Milenković, Ljuba Bandović

Žanr: komedija

Scenario: Milorad Milinković

Direktor fotografije: Dimitrije Joković

Scenograf: Aleksandar Veljanović

Kostimograf: Dragana Lađevac

Producent: Predrag Bajčetić

Produkcijska kuća: Bombona Production

Ko-produkcija: Taramount film; Livada produkcija

Nikola (Gordan Kičić) ima četrdesetak godina i vodeća je zvezda reality programa koji se zove ’’Tri minuta slave’’. U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave, i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa. Osim toga, on smišlja i razne druge reality formate, kao i razne skrivene kamere. Rečju, njegov život je reality program. Njegov najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik agencije koja se bavi proizvodnjom raznih reality formata, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova jedina ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna.

Nikolin život počinje da se menja u trenutku kada smišlja kako da od mlade devojke koju gura njena ambiciozna majka, naprave zvezdu. Smeštaju joj skrivenu kameru koja se otima kontroli i on počinje da se pita: je li sve to u stvari nameštaljka, skrivena kamera koju podmeću njemu? Kada se uveri da su određene okolnosti ipak stvarne, prinuđen je da spasava sopstvenu kožu na način na koji jedino i zna… pomoću reality programa. Ali, on mora da razluči najvažnije: da li je ceo njegov život jedan veliki reality? I šta je u svemu stvarno, a šta samo izmišljotina koja donosi rejtinge? 

 

Pratite nas i lajkujte:


Povratak na vrh ↑