Us

OSVETNICI – RAT BESKRAJA (AVENGERS: INFINITY WAR) – U BIOSKOPIMA OD 26. APRILA

Akciona avantura OSVETNICI – RAT BESKRAJA (AVENGERS: INFINITY WAR) u bioskopima od 26. aprila.

Režija: Anthony Russo, Joe Russo

Uloge: Dave Bautista, Scarlett Johansson, Tom Holland, Chris Hemsworth, Chris Pratt, Zoe Saldana, Gwyneth Paltrow, Chris Evans, Benedict Cumberbatch, Tom Hiddleston, Robert Downey Jr.

Scenario: Christopher Markus

Zasnovano na stripu Jack Kirby

Žanr: Akcija, avantura, fantazija

Studio: Marvel

 

 

Očekujte neočekivano sa svim voljenim herojima okupljenim na novom zadatku, u filmskom putovanju bez presedana gde će se sresti svi likovi Marvelovog filmskog univerzuma. Karte će biti položene, po poslednji put i to na ultimativni, najsmrtonosniji način do sada. Osvetnici i njihovi saveznici moraće da budu spremni da žrtvuju sve u pokušaju da savladaju moćnog Tanosa, pre nego što on uništi ceo univerzum.

Iz Marvel studija stigao je dugo iščekivani film “Osvetnici – Rat beskraja”, treći nastavak iz franšize “Osvetnika” i devetnaesti Marvelov film do sada. Ovaj film takođe obeležava desetogodišnjicu Marvelovog filmskog univerzuma, koji je nastao sa filmom “Ajronmen” 2008. godine.

Film “Osvetnici – Rat beskraja” zatiče Osvetnike i njihove saveznike u borbama za očuvanje sveta, ali opasna pretnja pod imenom Tanos pojaviće se iz senke kosmosa.  Tanos, najozloglašeniji tiranin širom svih galaksija, neće se zaustaviti dok ne skupi svo Kamenje Beskraja, u svom pohodu da poseduje nezamislivu moć nad celim čovečanstvom.

Okupljajući tim iz svake franšize filmova o omiljenim superherojima, film “Osvetnici – Rat beskraja” donosi nam ultimativnu i najsmrtonosniju borbu svih vremena, epski doživljaj i nezaboravno bioskopsko iskustvo u kom će uživati sve generacije.Pratite nas i lajkujte:
error


Povratak na vrh ↑
  • NAPRED (ONWARD)

  • MULAN

  • CRNA UDOVICA (BLACK WIDOW)