Us

LOVAC I LEDENA KRALJICA (THE HUNTSMAN WINTER’S WAR)

Hunstman za webU BIOSKOPIMA OD 21. APRILA 2016.

Režija: Cedric Nicolas-Troyan
Uloge: Chris Hemsworth, Charlize Theron, Emily Blunt, Jessica Chastain, Nick
Frost, Sam Claflin, Rob Brydon
Žanr: epska akciona avantura
Studio: Universal
Otkrijte priču koja je bila pre Snežane u filmu „Lovac i ledena kraljica“. Kris Hemsvort i oskarovka Šarliz Teron se vraćaju svojim ulogama iz „Snežane i lovca“, a pridružuju im se Emili Blant i Džesika Častejn.

Teronova igra zlu kraljicu Ravenu, koja će izdati svoju dobru sestru Freju (Blant) na neoprostiv način. Time će zalediti Frejino srce za ljubav i osloboditi u njoj ledenu moć za koju nije ni znala da je poseduje. Freja će se povući u kraljevstvo daleko na severu gde će podizati vojsku lovaca koji će biti njeni zaštitnici, a imaće samo jedno pravilo, a to je da se niko od njih ne sme zaljubiti međusobno.

Kad rat za dominacijom eskalira između ove dve kraljice, heroj koji će stati između njih biće Frejin najelitniji lovac, Erik (Hemsvort). Uz pomoć ratnice Sare (Častejn) – jedine žene koja mu je zarobila srce – Erik će morati da pomogne Freji da uništi svoju sestru… inače će Ravenino zlo vladati večno.

Ovog proleća saznajte ko će dobiti rat između dobra i zla u ovoj epskoj akcionoj avanturi „Lovac i ledena kraljica“.Pratite nas i lajkujte:
error


Povratak na vrh ↑