“LADY BIRD” (LADY BIRD) – U BIOSKOPIMA OD 1. MARTA 2018.

Pre nego što film “LADY BIRD” (LADY BIRD) stigne 1. marta u bioskope širom zemlje, gledaćete ga na FESTU u sledećim terminima i bioskopima:
23.2. – Sava Centar u 22h; 24.2. – Sava Centar u 13:30h; 26.2. – Dvorana Kulturnog centra u 14:30h i bioskop Cineplexx Delta City u 20:30h; 27.2. – bioskop Cine Grand u 17h; 1.3. – bioskop Roda Cineplex u 18h

 

Režija: Greta Gerwig

Uloge: Saoirse Ronan, Odeya Rush, Kathryn Newton, Timothee Chalmet

Scenario: Greta Gerwig

Žanr: Komedija

Studio: Universal

 

 

 

 

 

Sa filmom „Lady Bird“, Greta Gervig se predstavlja kao nova, smela rediteljka sa svojim debijem, prikazujući sve dobre i loše strane u turbulentnom odnosu majke i ćerke tinejdžerke. Kristin „Lady Bird“ MekFirson (koju igra Sirša Ronan) se odupire ali je zapravo identična kao njena majka (koju igra Lori Metkalf) brižna žena snažne volje koja se trudi da, radeći kao medicinska sestra, održi porodicu na okupu nakon što je otac od „Lady Bird“ (Trejsi Lets) izgubio posao. Sa radnjom koja se odigrava u Sakramentu (Kalifornija) 2002. godine, u sredini u kojoj se ubrzano poboljšava ekonomska situacija u Americi, film „Lady Bird“ je efektan prikaz međusobnih odnosa koji nas oblikuju, uverenja koja nas definišu i nezamenjivog osećaja topline svog doma.Pratite nas i lajkujte:


Povratak na vrh ↑