Us

“KAKO DA DRESIRATE SVOG ZMAJA 3”! SAMO U BIOSKOPIMA!

U bioskopima pogledajte animiranu avanturu “Kako da dresirate svog zmaja 3”. Sinhronizovano i titlovano u 2D, 3D i 4D formatu.

Režija: Dean DeBlois / Režija sinhronizacije: Milan Antonić

Glasovi: Miloš Đuričić, Dragan Vujić Vujke, Milena Živanović, Aleksandar Srećković Kubura, Valentina Pavličić, Predag Damnjanović, Marko Marković, Marija Mikić, Željko Maksimović, Marko Mrđenović, Milan Milosavljević, Nemanja Živković, Vesna Paštrović, Kosta Bogdanović

Scenario:  Dean DeBlois, Cressida Cowell

Bazirano na knjizi Kako da dresirate svog zmaja

Žanr: Epska animirana avantura

Studio: Universal Pictures

 

 

Iz studija DreamWorks Animation stiže nam epska animirana avantura o odrastanju i pronalaženju hrabrosti da se suočimo sa nepoznatim i o tome kako ne treba odustati. Ono što će početi kao neočekivano prijateljstvo između mladog Vikinga i neustrašivog zmaja pretvoriće se u avanturu koja prevazilazi i sam život. Bioskopska publika imaće priliku da uživa u novom filmu jedne od najomiljenijih animiranih saga svih vremena!

Novi poglavica i vladar Berka stvorio je veličanstvenu i haotičnu utopiju. Selo u kome naši junaci žive suočiće se sa najmračnijom pretnjom do sada, a oni će morati da ga napuste i krenu na putovanje kroz skriveni svet za koji su mislili da postoji samo u mitovima.Pratite nas i lajkujte:
error

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,


Povratak na vrh ↑
  • NAPRED (ONWARD)