Us

HAOS U NAJAVI

U bioskopima od 13. avgusta 2015.

Trainwreck za webRežija: Judd Apatow

Uloge: Amy Schumer, Bill Hader, Brie Larson, Colin Quinn, John Cena, Tilda Swinton i LeBron James

Žanr: komedija

Scenario: Amy Schumer

Studio: Universal Pictures

Nijedan savremeni reditelj nije opisao haotični ljudski život s takvim komičnim i kulturno-antropološkim darom kao što je to Džud Apatov. Najrazličitiji hitovi od onih koje je on režirao, poput „Zaglavilo se“ i „40 banki, a nevin“, i onih koje je producirao, poput „Kul momci“ i „Deveruše“, imaju jednu zajedničku crtu – iskren, nepokolebljiv komični pogled na komplikovano odrastanje u modernom svetu.

Apatov je poznat i po tome što pomaže novim komičarima da se probiju u „mejnstrim“, od Seta Rogana do Lene Danam. Sada, u svom petom filmu koji režira, Apatov ponovo donosi portret nezaboravnog lika, i glumu nove zvezde komedije, koja je i napisala scenario za film „Haos u najavi“, Ejmi Šumer. Ona tumači lik žene koja živi život po svojim pravilima i nikome se ne pravda zbog toga, čak i kad bi možda trebalo.

Otkad je bila mala, otac joj je utuvio u glavu da monogamija nije realna. Sad, kao novinar za jedan časopis, Ejmi živi po tom pravilu – uživa u neinhibiranom životu bez dosadne ljubavne veze koja guši – ali se, zapravo, nalazi u kolotečini. Kad počne da se zaljubljuje u čoveka o kome piše članak, šarmantnog i uspešnog sportskog lekara po imenu Aron Koners (Bil Hejder), Ejmi će početi da se pita da li su ostali odrasli, uključujući i ovog momka kome se izgleda stvarno dopada, možda na tragu nečeg revolucionarnog.Pratite nas i lajkujte:
error


Povratak na vrh ↑
  • NAPRED (ONWARD)

  • MULAN

  • CRNA UDOVICA (BLACK WIDOW)