Us

DOMAĆI FILM “IZGREDNICI” – U BIOSKOPIMA OD 8. MARTA 2018.

Film “Izgrednici”, novo ostvarenje reditelja Dejana Zečevića pre bioskopskog starta pogledajte na ovogodišnjem FESTU i to:

1. marta – Sava Centar u 22h; 2. marta – Sava Centar u 13:30h; 3. marta – bioskop Fontana u 15h

Režija: Dejan Zečević

Uloge: Radovan Vujović, Marta Bjelica, Mladen Sovilj, Svetozar Cvetković, Predrag Ejdus, Boris Isaković, Branka Šelić, Miroljub Lešo, Milena Đorđević, i Miodrag Dragićević

Žanr: drama, triler

Scenario: Đorđe Milosavljević

Producent: Nikolina Vučetić Zečević

Produkcijska kuća: “Biberche”

Institucionalna podrška: “Filmski centar Srbije”, “Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje”

 

 

Film “IZGREDNICI“, rađen je po scenariju Đorđa Milosavljevića a u režiji Dejana Zečevića. Glavne uloge tri studenta pripale su glumcima Radovanu Vujoviću, Marti Bjelici i Mladenu Sovilju, dok lik njihovog profesora tumači Svetozar Cvetković.

U ostalim ulogama tu su Predrag Ejdus, Boris Isaković, Branka Šelić, Miorljub Lešo, Milena Đorđević i Miodrag Dragićević.

Izgrednici prate priču o tri studenta koji radeći na svom eksperimentu, pokušavaju da dokažu da prostorna destrukcija, pravljenje nereda, s vremenom dovodi do socijalne destrukcije, do pojave izgreda. Mlada trojka ne uviđa da im se haos koji izaziva za potrebe projekta polako uvlači i u njihove živote. Gube distancu, a profesor ih ostavlja da se sami suoče sa posledicama.

Direktor fotografije je Miladin Čolaković, scenograf Zorana Petrov, kostimograf Lana Pavlović, a za masku i šminku bila je zadužena Marija Kovačević Jovanović.

Film su podržali Filmski centar Srbije, Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje, a i snimao se od početka decembra 2015. godine na raznim lokacijama u Beogradu i Novom Sadu.Pratite nas i lajkujte:
error


Povratak na vrh ↑
  • NAPRED (ONWARD)