Us

ALISA IZA OGLEDALA (ALICE THROUGH THE LOOKING GLASS)

P1.43 (ATTLG_006D_G - Domestic Payoff Poster)ALISA IZA OGLEDALA (ALICE THROUGH THE LOOKING GLASS)

U bioskopima od 26. maja 2016.

Režija: James Bobin

Uloge: Johnny Depp, Ann Hathaway, Mia Wasikowska, Rhys Ifans, Helena Bonham Carter, Sacha Baron Cohen, Alan Rickman, Stephen Fry, Michael Sheen, Timothy Spall

Žanr: fantazija, avantura

Scenario: Linda Woolverton

Studio: Disney

Sadržaj: U Diznijevoj „Alisi iza ogledala“, potpuno novoj, spektakularnoj avanturi u kojoj se pojavljuju nezaboravni likovi iz voljenih priča Luisa Kerola, Alisa se vraća u ćudljivi svet Podzemlje i putuje kroz vreme da bi spasila Ludog Šeširdžiju.

Alisa Kingsli (Vasikovska) je provela poslednjih par godina idući očevim stopama i ploveći morima. Kad se vrati u London, naići će na magično ogledalo i vratiće se u fantastični svet Podzemlje kod svojih prijatelja: Belog Zeca (Šin), Absolema (Rikman), Kezala (Fraj) i Ludog Šeširdžije (Dep), koji nije sav svoj. Šeširdžija je izgubio svoju veličinu, pa Mirana (Hatavej) šalje Alisu na misiju da pozajmi Hronosferu, metalnu kuglu iz prostorije gde je Veliki Sat koji pokreće sve vreme. Vraćajući se u prošlost, ona će sresti prijatelje, i neprijatelje, u raznim trenucima njihovih života, i krenuće na opasnu trku da spasi Šeširdžiju pre nego što vreme istekne.Pratite nas i lajkujte:
error


Povratak na vrh ↑