POGLEDAJTE PRVI TREJLER DOMAĆEG FILMA “IZGREDNICI”

Objavljen je prvi trejler novog filma reditelja Dejana Zečevića, “IZGREDNICI”. Premijera ovog jedinstvenog trilera zakazana je za 1. mart i održaće se u velikoj dvorani Sava Centra u okviru ovogodišnjeg Festa. Od 8. marta film stiže na redovne bioskopske repertoare.

 

Režija: Dejan Zečević

Uloge: Radovan Vujović, Marta Bjelica, Mladen Sovilj, Svetozar Cvetković, Predrag Ejdus, Boris Isaković, Branka Šelić, Miroljub Lešo, Milena Đorđević, i Miodrag Dragićević

Žanr: Drama, triler

Scenario: Đorđe Milosavljević

Producent: Nikolina Vučetić Zečević

Produkcijska kuća: “Biberche”

 

 

 

Film “IZGREDNICI”, u produkciji filmske kuće Biberche, rađen je po scenariju Đorđa Milosavljevića. Glavne uloge tri studenta pripale su glumcima Radovanu Vujoviću, Marti Bjelici i Mladenu Sovilju, dok lik njihovog profesora tumači Svetozar Cvetković. U ostalim ulogama tu su Predrag Ejdus, Boris Isaković, Branka Šelić, Miroljub Lešo, Milena Đorđević i Miodrag Dragićević.

Producent filma je Nikolina Vučetić Zečević, direktor fotografije je Miladin Čolaković, scenograf Zorana Petrov, kostimograf Lana Pavlović, montažeri Lazar Predojev i Milena Predić, kompozitori Nemanja Mosurović i Luka Slavić, dok je za masku i šminku bila zadužena Marija Kovačević Jovanović.

Film su podržali Filmski centar Srbije, Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje, a i snimao se od početka decembra 2015. godine na raznim lokacijama u Beogradu i Novom Sadu.Pratite nas i lajkujte:


Povratak na vrh ↑