07 May 2014
"LOE KOMIJE" se useljavaju u bioskop pokraj vas 08. maja.


26 Mar 2014
"NOJE" VEČERAS PREMIJERNO U SAVA CENTRU u 20.30. Karte su u prodaji.


03 Mar 2014
SVE JE IZGUBLJENO (All is Lost) danas na repertoaru Festa u Sava Centru (16.30) i Dvorani Doma sindikata (20h)


02 Mar 2014
ZVONČICA I VILA GUSARKA premijerno 15.03. u 17h u bioskopu Cineplexx Delta City!


29 Nov 2013
NIKO 2 - MALI BRAT, VELIKA NEVOLJA od 28.11. u svim bioskopima. Kliknite na vest i pogledajte trejler!


31 Oct 2013
TOR - MRAČNI SVET - Počela je prodaja karata za premijeru filma 6.11. u bioskopu Cineplexx Delta City u Beogradu.


25 Sep 2013
GROZAN JA 2 će premijerno biti prikazan u petak 27.09. u bioskopu Cineplexx Delta City! Karte su u prodaji.


22 Aug 2013
PRE PONOĆI - PREMIJERNO U KOLOSEJU 28.08. - Karte su u prodaji!


22 Jul 2013
Diznijevi "Avioni" poleću premijerno 31. avgusta u bioskopu Cineplexx Delta City. Karte su u prodaji!


25 Jun 2013
U PRODAJI KARTE ZA PREMIJERU FILMA "USAMLJENI RENDER"! Premijera će se odrati 3. jula u bioskopu Kolosej.


10 Jun 2013
PROČIĆENJE OD 13.06. U BIOSKOPIMA Film Demsa Demonaka sa Itanom Hokom i Linom Hedi u glavnim ulogama proteklog vikenda je zaradio 36,7 miliona dolara u američkim bioskopima. Ovo je neobični triler o Americi u bliskoj budućnosti kada je nivo kriminala sveden na nulu, a nezaposlenost na minimum i sve to samo zato to je jedne noći dozvoljeno svako nasilje bez mogućnosti da se pozove policija ili hitna pomoć.


04 Jun 2013
SVETSKI RAT Z - KARTE U PRODAJI! SVETSKI RAT Z je premijerno prikazan u Londonu. Kod nas će premijeru imati 18. juna na reviji BLOCKBUSTER i u bioskopima lanca Cineplexx.


04 Jun 2013
ZNOJEM DO LOVE 6. JUNA U BIOSKOPIMA Akciona komedija prolsavljenog reditelja Majkla Beja od cetvrtka u nasim bioskopima.


“ZAČARANA ŠUMA“ NA VELIKIM PLATNIMA OD 15. JANUARA

„Začarana šuma“ je moderna verzija voljenih bajki braće Grim, sa isprepletanim zapletima nekoliko priča koja istražuje posledice želja i misija glavnih likova. Duhoviti i emotivni mjuzikl prati dobro poznate priče o Pepeljugi (Ana Kendrik), Crvenkapi (Lila Kroford), Džeku i magičnom pasulju (Danijel Hatlston) i Zlatokosi (Mekenzi Mozi), a sve su one povezane originalnom pričom koja se vrti oko pekara i njegove žene (Džejms Korden i Emili Blant), njihovoj želji da osnuju porodicu i njihovoj poseti veštici (Meril Strip) koja je bacila kletvu na njih.

UZBUDLJIVI TRILER “HAKER“ JE U NAŠIM BIOSKOPIMA

Smešten u svet globalnog sajber-kriminala, film HAKER prati zatvorenika kome je dozvoljeno odsustvo kako bi se sa njegovim američkim i kineskim partnerima udružio i krenuo u lov na sajber-kriminalnu mrežu najvišeg nivoa od Čikaga i Los Anđelesa preko Hong Konga do Džakarte. Film je na redovnim repertoarima od 22. januara.

“DEČKO IZ KOMŠILUKA“ VAS ZAVODI U BIOSKOPIMA OD 29. JANUARA

Dženifer Lopez glumi Kler Piterson, profesorku književnosti u srednjoj školi koja se s mukom vraća u svet zabavljanja posle rastave od svog muža koji je prevario, Gereta (Džon Korbet) s kojim je provela 18 godina u braku. Dok se njen sin tinejdžer, Kevin (Ian Nelson) bori sa maltretiranjem koje trpi u školi, delovaće kao da su se Klerine molbe uslišile kad se zgodni i harizmatični 19-godišnji Noa (Rajan Guzman) sprijatelji s Kevinom. On se useljava u kuću pored da se stara o bolesnom stricu, nakon tragične pogibije njegovih roditelja. Iako će se sprijateljiti s Kevinom, biće više nego jasno da će mu se Kler dopasti na prvi pogled. Nema toga što je neodoljivije, nesmotrenije i opsesivnije od jake želje. Ali, kod nekih ljudi ta želja postaje opsesija.

“7.PATULJAK” NA VELIKOM PLATNU OD 29. JANUARA!

Legendarni patuljci: Bobo, Kolačić, Sunčani, Brzi, Čako, Ralfi i Oblačni dobijaju svoju filmsku avanturu! Kompjuterski animirani i u 3D-u, oni će krenuti na misiju spašavanja princeze Ružice koja je zarobljena u zamku Fantabularase pod uticajem smrtonosne kletve. Međutim, zbog različitih karaktera, oni se neće baš složiti oko toga kako je najbolje to uraditi. Ovu simpatičnu 3D sinhronizovanu animiranu avanturu možete pogledati u bioskopima od 29. januara.

“PEDESET NIJANSI - SIVA” PREMIJERNO 11. FEBRUARA U NAŠIM BIOSKOPIMA

„Pedeset nijansi - Siva“ je željno iščekivana filmska adaptacija bestselera koji je postao svetski fenomen. Od izdavanja, trilogija „Pedeset nijansi“ prevedena je na 51 jezik i prodata je u preko 100 miliona primeraka čime je postala serijal koji je najbrže prodat u najviše primeraka.

Glavne uloge Kristijana Greja i Anastazije Stil, koji su postali ikone milionima čitalaca, poverene su Džejmiju Dornanu i Dakoti Džonson. Obezbedite svoja mesta na vreme – karte su u prodaji!

NOVE AVANTURE ZVONČICE SAMO U BIOSKOPIMA OD 19. FEBRUARA

„Zvončica i čudovište iz Nedođije“ vodi Zvončicu i Diznijeve vile na epsku akcionu avanturu prepunu emocija i napetih scena. Zabavna i talentovana životinjska vila Lana, veruje da ne treba suditi o knjizi na osnovu korica – niti o životinji na osnovu očnjaka – pa će se zato sprijateljiti sa ogromnim i misterioznim stvorenjem po imenu Groza. Mada Zvonce i njene drugarice nisu toliko sigurne u ovaj strašni dodatak Vilinskoj dolini, elitne vile skauti okupiće se da bi zarobile čudovište pre nego što ono uništi njihov dom. Lana će morati da veruje u svoje srce i da ga slepo prati ako misli da okupi devojke i spasi Grozu. „Zvončica i čudovište iz Nedođije“ zarežaće u bioskopima od 19. februara.

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player