07 May 2014
"LOE KOMIJE" se useljavaju u bioskop pokraj vas 08. maja.


26 Mar 2014
"NOJE" VEČERAS PREMIJERNO U SAVA CENTRU u 20.30. Karte su u prodaji.


03 Mar 2014
SVE JE IZGUBLJENO (All is Lost) danas na repertoaru Festa u Sava Centru (16.30) i Dvorani Doma sindikata (20h)


02 Mar 2014
ZVONČICA I VILA GUSARKA premijerno 15.03. u 17h u bioskopu Cineplexx Delta City!


29 Nov 2013
NIKO 2 - MALI BRAT, VELIKA NEVOLJA od 28.11. u svim bioskopima. Kliknite na vest i pogledajte trejler!


31 Oct 2013
TOR - MRAČNI SVET - Počela je prodaja karata za premijeru filma 6.11. u bioskopu Cineplexx Delta City u Beogradu.


25 Sep 2013
GROZAN JA 2 će premijerno biti prikazan u petak 27.09. u bioskopu Cineplexx Delta City! Karte su u prodaji.


22 Aug 2013
PRE PONOĆI - PREMIJERNO U KOLOSEJU 28.08. - Karte su u prodaji!


22 Jul 2013
Diznijevi "Avioni" poleću premijerno 31. avgusta u bioskopu Cineplexx Delta City. Karte su u prodaji!


25 Jun 2013
U PRODAJI KARTE ZA PREMIJERU FILMA "USAMLJENI RENDER"! Premijera će se odrati 3. jula u bioskopu Kolosej.


10 Jun 2013
PROČIĆENJE OD 13.06. U BIOSKOPIMA Film Demsa Demonaka sa Itanom Hokom i Linom Hedi u glavnim ulogama proteklog vikenda je zaradio 36,7 miliona dolara u američkim bioskopima. Ovo je neobični triler o Americi u bliskoj budućnosti kada je nivo kriminala sveden na nulu, a nezaposlenost na minimum i sve to samo zato to je jedne noći dozvoljeno svako nasilje bez mogućnosti da se pozove policija ili hitna pomoć.


04 Jun 2013
SVETSKI RAT Z - KARTE U PRODAJI! SVETSKI RAT Z je premijerno prikazan u Londonu. Kod nas će premijeru imati 18. juna na reviji BLOCKBUSTER i u bioskopima lanca Cineplexx.


04 Jun 2013
ZNOJEM DO LOVE 6. JUNA U BIOSKOPIMA Akciona komedija prolsavljenog reditelja Majkla Beja od cetvrtka u nasim bioskopima.


“NAŠE LETO U PROVANSI” OVOG LETA U BIOSKOPIMA

Lea, Adrijan i njihov mali brat, Teo, gluvonem od rođenja, odlaze na letovanje u Provansu, kod dede Pola, koji živi na farmi maslina. Pol nikada nije upoznao svoje unuke, zbog porodičnih nesuglasica. Za decu ovo letovanje neće biti bajka. Njihov otac je neposredno pre puta nagovestio da će napustiti porodicu.
U toku 24 sata desiće se sudar generacija, prepun nesporazuma između adolescenata i dede, za koga svi misle da je krutih shvatanja. Ali, uzbudljiva Polova prošlost se vraća kroz društvo bajkera, koji će se neočekivao pojaviti. Tokom letovanja, punog neočekivanih događaja, obe generacije će se promeniti

DOŽIVITE HOROR “KAKO GORE/TAKO DOLE” OD 11. SEPTEMBRA

Kilometri zavojitih katakombi leže ispod ulica Pariza, večnog doma brojnih duša. Kad tim istraživača krene u avanturu kroz nepoznati lavirint kostiju, otkriće šta zapravo grad umrlih čuva. Putovanje u ludilo i teror, „Kako gore/ tako dole“ zalazi duboko u ljudsku psihu kako bi otkrio lične demone koji svakog od nas progone. Samo za najhrabrije od 11. septembra u našim bioskopima!

KOMEDIJA “100% KAŠMIR” U BIOSKOPIMA OD 18. SEPTEMBRA

Aleksandra ima fantastičnog muža Sirila, fantastičan stan pored reke u Parizu, fantastičnog ljubavnika, fantastičan posao (glavni urednik ELLE magazina). Ukratko, ima sve... osim krajnjeg dodatka – deteta. Uz njenu standardnu dobru sreću, usvajanje će proći bez ikakvih problema. Sedmogodišnji Aleksej će doći iz Rusije u ovaj savršeni dom. Ali on nije sladak kao i sve ostalo...

KONAČNO STIŽE “MALI BUDO” – DOMAĆA KOMEDIJA ZA SVE UZRASTE!

Domaća komedija biće premijerno prikazana 24. septembra u beogradskom Sava Centru i bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center. Mali Budo (Petar Strugar), sin podgoričkog hirurga, koji nije baš na dobrom glasu, stiže u Beograd. Očeve prijateljsko-rođačke veze i vezice ubaciće ga u kovitlac crnohumornih dešavanja koje će nam na vrlo duhovit način dočarati prvi susret jednog osamnaestogodišnjaka s našom prestonicom.

“PČELICA MAJA” 2. OKTOBRA DOLEĆE U BIOSKOPE

Mlada pčelica Maja je nestašna i neće da poštuje pravila košnice. Jedno od pravila je i da ne veruje osama koje žive izvan poljane. Kad Kraljevski matični mleč bude ukraden, ose će biti glavni osumnjičeni, a posumnjaće i da im je Maja pomogla u tome. Niko neće stati u njenu odbranu osim njenog drugara Pava.
Posle dugog putovanja prepunog avantura do košnice osa, Maja će uspeti da spreči rat između pčela i osa u poslednjem trenutku i uspeće da dokaže da je kraljičin pohlepni savetnik kriv za sve. Film je sinhronizovan na srpski jezik.

NEISPRIČANA PRIČA O DRAKULI OD 16. OKTOBRA U BIOSKOPIMA

Luk Evans („Paklene ulice 6“, „Besmrtnici“) igra glavnu ulogu u filmu „Drakula: Neispričano“, priču o poreklu čoveka koji je postao Drakula. Gari Šor režira, a Majkl De Luka producira ovu epsku akcionu avanturu u kojoj još igraju Sara Gordon, Dominik Kuper, Dermet Murtag i Samanta Barks. Film će se na velikim platnima naših bioskopa naći od 16. oktobra.

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player